Un fotograf si un om minunat! Am petrecut impreuna ziua in care ne-am botezat baiatul si parca era un membru al familiei, nu fotograful! Il recomand cu drag, pozele facute de el sunt minunate!
Adriana
Botez - Rareș Alexandru
A fost o aniversare minunata, iar Bogdan a surprins exact ce voiam: bucuria de pe chipul parintilor si copiilor, fericirea de a fi alaturi de persoanele iubite. Multumim mult!
Elena
Aniversare Sebastian
Iti multumim pentru minunatele fotografii pe care le-ai realizat! Bogdan este un fotograf profesionist si un om minunat. A reusit sa surpinda in cea mai frumoasa zi din viata noasta, sentimente si emotii, de care ne vom aminti mereu. Recomand cu drag acest om talentat!
Alexandrina
Nunta Alexandrina & Mihai
MINUNAT!...O super colaborare...recomand cu drag tuturor celor interesati de un om punctual, serios si pasionat de fotografie. Multumim inca o data pentru tot.
Alina
Botez Ioan Cristian
Multumesc pentru fotografiile minunate! Un fotograf talentat si o persoana deosebita!Recomand cu mare drag!
Cristina
Ședință foto
Pasiunea si profesionalismul s-au vazut in minunatele fotografii surprinse la aniversarea noastra. Multumim pentru niste amintiri de exceptie
Mihaela
Aniversare Iris
A fost o sedinta foto perfecta, Bogdan este un profesionist, se vede clar ca este pasionat de fotografie. A avut foarte multe idei, ne-am distrat si nu am fost deloc stresati! Recomand tuturor care vor sa isi faca fotografii, nu doar poze, sa lucreze cu Bogdan! Multumim inca o data!
Armando
Trash the dress - Save the date
Recomand! Dedicat, rabdator, comunicativ!
Iris
Ședință foto
Hei! Va recomand cu drag! Pozele sunt superbe ! Pe viitor in mod sigur vom mai colabora! Va mulțumim !
Mihaela
Botez
Un fotograf dedicat!! Recomand cu încredere!
Luiza
Ședință foto