Un fotograf si un om minunat! Am petrecut impreuna ziua in care ne-am botezat baiatul si parca era un membru al familiei, nu fotograful! Il recomand cu drag, pozele facute de el sunt minunate!

Adriana
Botez - Rareș Alexandru

A fost o aniversare minunata, iar Bogdan a surprins exact ce voiam: bucuria de pe chipul parintilor si copiilor, fericirea de a fi alaturi de persoanele iubite. Multumim mult!

Elena
Aniversare Sebastian

Iti multumim pentru minunatele fotografii pe care le-ai realizat! Bogdan este un fotograf profesionist si un om minunat. A reusit sa surpinda in cea mai frumoasa zi din viata noasta, sentimente si emotii, de care ne vom aminti mereu. Recomand cu drag acest om talentat!

Alexandrina
Nunta Alexandrina & Mihai

MINUNAT!...O super colaborare...recomand cu drag tuturor celor interesati de un om punctual, serios si pasionat de fotografie. Multumim inca o data pentru tot.

Alina
Botez Ioan Cristian

Multumesc pentru fotografiile minunate! Un fotograf talentat si o persoana deosebita!Recomand cu mare drag!

Cristina
Ședință foto

Pasiunea si profesionalismul s-au vazut in minunatele fotografii surprinse la aniversarea noastra. Multumim pentru niste amintiri de exceptie

Mihaela
Aniversare Iris

A fost o sedinta foto perfecta, Bogdan este un profesionist, se vede clar ca este pasionat de fotografie. A avut foarte multe idei, ne-am distrat si nu am fost deloc stresati! Recomand tuturor care vor sa isi faca fotografii, nu doar poze, sa lucreze cu Bogdan! Multumim inca o data!

Armando
Trash the dress - Save the date

Recomand! Dedicat, rabdator, comunicativ!

Iris
Ședință foto

Hei! Va recomand cu drag! Pozele sunt superbe ! Pe viitor in mod sigur vom mai colabora! Va mulțumim !

Mihaela
Botez

Un fotograf dedicat!! Recomand cu încredere!

Luiza
Ședință foto